Städning
2 6 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Städning

standing01Att gå in i ett hem som är rent och bekvämt är en underbar känsla.

Bara inom en kort tid, har vi blivit det mest pålitliga namnet när det gäller städtjänster i hemmet.
Vår hemlighet: Vi är försäkrade, erbjuder en garanterad tillfredsställelse och vi är flexibla för att kunna införliva önskemål från våra kunder i vårt arbetssätt.

Vi arbetar med dig för att skapa din alldeles egen städplan och följer den varje gång. Vi är passionerade, omsorgsfulla och hedrar våra kunder eftersom de är kungar.

Med våra städtjänster, får du garanterat resultat och behöver aldrig oroa dig för ansvar, skatter eller avbokningar. Vi kommer alltid fram till ditt hus som planerat, med rengöringsplanen i handen, för att ge dig den fria tid du behöver och ett hem som du kan vara stolt över.

24-timmarsgaranti
Om du av någon anledning inte är nöjd med våra professionella städtjänster, kontakta oss. Vi kommer att komma tillbaka och rengör specifika områden som inte uppfyller dina förväntningar. Meddela helt enkelt oss inom 24 timmar efter din första städning.

En professionell rengöring är inte komplett utan din tillfredsställelse. I den här branschen arbetar vi med hela tiden att förstå behoven hos våra husägare och företag. Det betyder att vår hemhjälp skapa och genomföra skräddarsydda planer som är specifika för dina behov och krav.

Som med alla nya relationer, händer missförstånd. Och ibland gör vi fel – saknas en viktig takfläkt eller papperskorg. På min svenska Städservice, skulle vi aldrig ber dig att leva med några misstag, eftersom din fulla belåtenhet är vårt mål. Vill du ha en städfirma som garanterar dess arbete? Kontakta oss idag för att komma igång. Klicka här.

SERVICETJÄNSTER TILL ÄLDRE OCH PRIVATPERSONER
INOM Östersunds kommun

Är du en äldre person som behöver hjälp med städning, fönsterputsning, Tvätt och Renbäddning, Inköp och Snöskottning? Vi är här för att hjälpa dig. Vårt företag har ett avtal med Östersunds kommun som utförare av servicetjänster.
Vi erbjuder våra professionella tjänster med tidseffektivitet och använder miljövänliga produkter.

Kontakta oss

face

Kontakta oss

Besöksadress 1:
Odensalagatan 41A
831 47 Östersund

Besöksadress 2:
Sågbäcksvägen 4
840 30 Rätan

Mobil: 072-519 86 44
Email: info@mittskogstadning.se