Hemstädning
2 6 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow

Hemstädning

standingDu har saker att göra som är viktigare än rengöring av ett stökigt hus. Låt oss ta hand om det! Vårt team av experter ger pålitliga och högkvalitativa städtjänster. Du kan med fullt förtroende känna dig trygg med oss. Vi kan spara tid, så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig. Min svenska Cleaning Services är ett namn synonymt med kundrespekt och professionalism.

Vi kommer noggrant detaljrengöra ditt kök och badrum, samtidigt som en grundlig rengöring för att resten av ditt hus. Dessutom detaljrengör vi vardagsrum och sovrum. Efter inledande rengöring, kommer våra detaljrengöringstjänster utföras på en roterande basis tillsammans med våra grundstädning. Detta säkerställer att ditt hem är alltid håller måttet. Vi har höga krav och vårt arbete visar det. Vi visar vårt engagemang för våra kunder genom att upprätthålla vår höga standard.

Varje gång vi städar, ger vi tjänster som inkluderar följande:

Badrum
Borttagning av spindelväv, damning, golvrengöring, toaletter rengörs, speglar / krom fixturer rengjorda, duschdörrar rengörs, kakel väggar, badkar / dusch rengörs

Sovrum
Ytor handtorkas, golv rengörs, allmän damning, borttagning av spindelväv, dörrar och dörrkarmar rengörs

Bostadsytor
Ytor handtorkas, borttagning av spindelväv, dörrar och dörrkarmar rengörs, allmän damning, golv rengörs

Kök
Bänkskivor rengörs, köksfläkt rengörs utvändigt, droppkar / glassytor torkas, ho och krom rengörs, fronter till alla apparater rengörs, allmän damning, borttagning av spindelväv, torkning av mikrovågsugn, dörrar och dörrkarmar rengörss.

Kontakta oss för mer information.

face

Kontakta oss

Besöksadress 1:
Odensalagatan 41A
831 47 Östersund

Besöksadress 2:
Sågbäcksvägen 4
840 30 Rätan

Mobil: 072-519 86 44
Email: info@mittskogstadning.se