Storstädning
2 6 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow

Storstädning

StorstadningFå den storstädning ditt hem behöver!

På Mitt Svenska Städtjänster, vi vet att preferenserna för varje husägare kommer att skilja sig, vilket är anledningen till att vi stolt erbjuder anpassningsrengöringsprogram. Oavsett om du vill att vi ska komma med inför en särskild händelse, piffa upp ditt hem innan semestern, eller till och med ren före eller efter att ha flyttat ut, kan vi hjälpa till. Med hjälp av våra miljövänliga rengöringsmedel, våra utbildade städproffs rengör vi ditt hem från topp till botten.

Våra professionella städchecklista

Hos oss behöver du aldrig oroa dig för huruvida vi kommer att göra ett bra jobb. Med hjälp av vår professionella städchecklista, har vi ett system som garanterar varje hörn av ditt hem ser skinande rent ut efter vårt besök.

Vill du veta vad som händer på listan? Kolla in följande!

Kök
Vårt team kommer ofta att börja på detta område i ditt hem och kommer att fokusera på dina bänkar, skåp, golv, vitvaror, diskmaskin, kylskåp, spis, ugnens exteriörer, kranar, handfat, och mycket mer.

Badrum
Som en av de smutsigaste delarna av huset, ger vi en hel del uppmärksamhet på toaletten. Där rengör vi handfat, badkar, bassänger, kakel, kranar, diskar, speglar, handdukshängare, skåp och golv.

Sovrum
Ditt sovrum bör vara din helgedom! Låt vårt team se till att det ser vackert. När vi besöker, kommer vi att bädda din säng (eller ändra lakan om du ger oss rena),  rengöra lampor, möbler och mycket mer!

Bostadsytor
I vardagsrummet, kommer vi att rengöra alla möbler, dammsuga/sopa och damma.

Kontakta oss idag för en gratis offert!

Vill du ha din källare saneras?
Måste ha din lägenhet skinande ren innan du flyttar ut?

Vi kan hjälpa!
Kontakta oss idag och låt oss leverera de djupa städtjänster som du behöver.
Klicka Här.

face

Kontakta oss

Besöksadress 1:
Odensalagatan 41A
831 47 Östersund

Besöksadress 2:
Sågbäcksvägen 4
840 30 Rätan

Mobil: 072-519 86 44
Email: info@mittskogstadning.se